ONS VERHAAL


Sublime Natural Care introduceert MAYA Cosmetics nagellak- en cosmeticamerk dat zich richt op de veganistische markt. 


Over MAYA Cosmetics, LLC


Maya's gepatenteerde nagellakformule is ademend, waardoor water en zuurstof de nagellak kunnen doordringen en het oppervlak van de nagel kunnen bereiken. Dit resulteert in sterkere en beter geconditioneerde nagels. 
De ademende vermogen vergemakkelijkt ook de nagelgroei bij zwakke of beschadigde nagels. Maya is 9-vrij, PETA-gecertificeerd: dierproefvrij en veganistisch. Wij zijn ook glutenvrij en halal. Voor de dames die Wudu verrichten en bij twijfel, raden wij aan om de nagellak te verwijderen. Het water dringt wel door de nagellak, alleen kunnen wij niet garanderen hoeveel water er doorheen gaat. 

Onze luxe nagellakken zijn: ademend, waterdoorlatend en is door PETA geverifieerd als diervrije en veganistische halal nagellak. 
Al onze producten zijn door de FDA gereguleerd en goedgekeurd, we zijn er trots op te voldoen aan de hoogste normen van veilige cosmetica. 

Maya 9-FREE 
Maya 9-Free nagellak is vrij van 9 schadelijke chemicaliën, dit betekent dat in
geen van onze producten de volgende schadelijke gifstoffen bevat: dibutylftalaat (DBP), tolueen, formaldehyde, formaldehydehars, kamfer, xyleen, ethyltosylamide, parabenen en aceton. 

Onze baardverzorging is gemaakt van hoogwaardige, 100% natuurlijke ingrediënten en essentiële oliën. 40% van onze ingrediënten zijn afkomstig van Fairtrade. Maak je geen zorgen over huidirritatie, met deze hypoallergene, niet-giftige natuurlijke baardproducten. 
Verdient je baard- en snorhaar gewoon het beste. 
Kom onze producten eens nader bekijken! Onze baardproducten is 100% vegan en bevatten natuurlijke ingrediënten. 40% van onze ingrediënten zijn afkomstig van Fairtrade.